Hanahjhamzah@yahoo.com

Selasa, 9 Ogos 2011

PUHI: 9 AUGUST 2011( OUTFIT OF THE DAY)

PUHI iaitu Pakaian Untuk Hari ini :) kali ini saya pilih baju kurung fesyen yang panjang hingga bawah lutut. kain pulak kipas bahagian bawah.. memanglah baju ni dulu popular pada tahun 1986 tapi saya rasa tak puas memakai fesyen ni.. jadi saya beli kain dan lukis fesyen pada kertas dan minta tukang jahit.. jahitkan. jangan tak tahu, hah! harga nya masih mahal walaupun fesyen lama $35/= BND.

Biar apa orang nak kata, saya ketinggalan zaman ker? classic ker? tak kisah pun... ikut suka hati masing2 lah.. ehekz. macam yang saya terangkan note kemarin malam.. baju ne jugak memang dah tak muat.. tapi tadi saya tu try2 ajer.. hm.. sama lah jugak.. muat!! hai tak nyesallah saya buat penuh2 dalam lemari...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan