Hanahjhamzah@yahoo.com

Sabtu, 13 Ogos 2011

PUHI = 12 AUGUST 2011 (LOCATION TAMAN MINI PERAYAAN KAMPONG PARIT)


alhamdulillah selasai recording video ini kat TAMAN MINI PERAYAAN KAMPONG PARIT.  sebenar nya nak buat kat TASEK LAMA tapi disebab kan hana terkejut dan takut tengok monkey banyak kat sane so.. hana decide pindah location tuk filming.  baju kali simple ajer.. fashion ala india. dan beseluar ala aladdin.. :) hana padankan dengan warna kasut yang lebih muda dari warna baju.sebetulnya ada bloppers tapi hana cut part tu.. untuk selit video bloppers for HARI RAYA nanti.

bulan puasa ni hana macam tak rajin nak buat video make up tutorial. sebab malam2 hana terasa kuat letih, tapi insyaallah pada yang request make up for hari raya.. akan hana pertimbangkan dan usahakan k :))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan